Seuraava näytös

OHJAUS
Tony Scott

KÄSIKIRJOITUS
Shane Black, Greg Hicks

ROOLEISSA
Bruce Willis (Joe Hallenbeck), Damon Wayans (Jimmy Dix), Chelsea Field (Sarah Hallenbeck), Noble Willingham (Sheldon Marcone), Taylor Negron (Milo), Danielle Harris (Darian Hallenbeck), Halle Berry (Cory), Bruce McGill (Mike Matthews), Badja Djola (Alley Thug), Kim Coates (Chet)

KESTO
1 h 45 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi

IMDB.COM

Pirkanmaan Elokuvakeskus

Viimeinen partiopoika

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

90-luvun alussa Tony Scott työsti uransa parhaat elokuvat. Viimeisen partiopojan lisäksi syntyivät elokuvat KOSTO ja TRUE ROMANCE. Näissä kaikissa on niin vahva 80-luvun henki, että tuntuu kuin Scott ei olisi halunnut päästää tuosta hienosta vuosikymmenestä irti ollenkaan.
Joe Hallenbecki (Bruce Willis) on yksityisetsivän, jonka henkivartijakeikka menee pieleen. Vartioitava (Halle Berry) murhataan ja Joe lyöttäytyy vastahankaiseen kimppaan uhrin poikaystävän (Damon Wyans) kanssa selvittämään tapausta, joka johtaa ammattilaisjalkapallon ja poliittisen kähminnän maailmaan.
Shane Blackin käsikirjoittama leffa tulvii herkullista dialogia, väkivaltaa, maailmantuskaa ja koomista masennusta. Kuvausten aikaan noin kolmevitonen Willis on rähjäisen (ja ankaraa ikäkriisiä potevan!) dekkarin roolissa kuin kotonaan. Ohjaaja Tony Scott tekee tuttuun tapaan visuaalisesti komeaa jälkeä ja näyttäviä toimintakohtauksia. Elokuvan rytmi kevyt kuin nuoren tamman askellus. Lähes täydellinen elokuva.

Näytösajat

Näytä ostoskori