Mikä Niagara?

Arthouse Cinema Niagara on itsenäinen, tunnelmallinen yhden salin elokuvateatteri Kehräsaaren sydämessä. Kehräsaaren vanha tehdasmiljöö sisäpihan ravintoloineen ja pikku putiikkeineen takaa visiitin viihtyisyyden. Elokuvateatterimme sijaitsee Kehräsaaren B-talon ensimmäisessä kerroksessa ja saliimme mahtuu 128 katsojaa. Emme myy paikkalippuja, vaan jokainen saa valita paikan vapaasti saliin päästyään. Elokuvateatterissamme ei ole mainoksia, joten paikan päälle kannattaa tulla hyvissä ajoin ennen elokuvan alkamisaikaa. Elokuvan alkua odotellessa aulakahvilassamme voi nauttia laadukkaasta kahvista tai vaikkapa lasillisesta viiniä.

Niagaran omistaa Pirkanmaan elokuvakeskus ry. (PEK) on vuodesta 1982 saakka edistänyt elokuvakulttuurin tuntemusta Pirkanmaalla. Elokuvakeskuksen toimisto sijaitsee Arthouse Cinema Niagaran yhteydessä.

 

pääosassa elokuva

Haluamme tarjota elokuvissa kävijöille mukavan, yhteisöllisen ja viihtyisän ympäristön katsella elokuvaa. Tämän toivoisimme tarkoittavan muun muassa toisten elokuvissakävijöiden huomioon ottamista salissa ollessa. Mielestämme elokuvan aikana ei ole asiallista vilkuilla kännykkää, edes ihan nopeasti. Elokuva on omaa aikaa, jolloin ei tarvitse olla tavoitettavissa, eikä kellonaikaakaan tarvitse juuri silloin tietää.

Niagaran taustalla häärii pieni joukko elokuvan ystäviä, joiden tavoitteena on pitää kaupungin elokuvatarjonta monipuolisena ja kaikille helposti saavutettavana. Tästä osoituksena on myös kuuluminen vuonna 1992 perustettuun Europa Cinemas verkostoon. Salimme on varustettu modernilla digiprojektorilla, mutta konehuoneestamme löytyy tietysti myös 35mm filmiprojektori ja onpa meillä mahdollista näyttää myös 16mm elokuvaa. Elokuvien katsominen filmiltä alkaa jo nykyään olla harvinaista herkkua, mutta useissa erikoissarjoissamme filmiformaattiakin on vielä aika ajoin tarjolla. Niagarassa esitetään myös keväisin ja syksyisin KAVIn (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti) sarjaa, jonka lähes kaikki elokuvat ovat 35mm formaatissa.

 

liikenneyhteydet ja esteettömyys

Meille on helppo tulla, julkisilla kulkuneuvoilla tullessa keskustorilta kävelee Niagaraan viidessä minuutissa. Autolle löytyy parkkitilaa Laukontorilta ja esimerkiksi Koskikeskuksen parkkihallista.

Salissamme on kaksi pyörätuolipaikkaa ja pyörätuoliasiakkaan mukana oleva saattaja pääsee elokuviin veloituksetta. Tullessa lipunmyyntipisteelle on noin 5cm korkea kynnys, samoin saliin mentäessä. Henkilökunnaltamme saa tarvittaessa apua ja opastusta.

Aukioloajat

Niagaran lipunmyynti on Niagaran aulakahvila-ravintola Arthouse Café Kehräsaaren tiloissa. Joka päivä ennen klo 12.00 lipunmyynti on auki puoli tuntia ennen näytöksen alkua. Klo 12.00:sta eteenpäin olemme avoinna Arthouse Café Kehräsaaren aukioloaikojen mukaan.

Lipunmyynnin puhelinnumero 
050 563 5770


 


 

Hinnasto

Pe, ma-to klo 17.00 jälkeen sekä la ja su + arkipyhät 9€
Pe, ma ja ke-to ennen klo 14.00 6€
Pe, ma ja ke-to klo 14.00-16.59 6,50€
Tiistaisin 6€
Seniorikino: 6€
Lippujen hinnat voivat vaihdella edellämainituista.

Huom!
Nettikaupasta ostettaviin lippuihin lisätään 0,50€ varausmaksu

Erikoisnäytökset: Ei kiinteää lipunhintaa – ei erityisalennuksia.

Sarjaliput:
OPISKELIJA –sarjalippu 24€ (4 lippua)
NIAGARA –sarjalippu 28€ (4 lippua)

Alennukset:
Eläkeläiset /varusmiehet:
Lipunhinta:
6€ - ei alennusta
6,50€ - alennus 0,50€
7€ -alennus 0,50€
8€ ja 9€ - alennus 1€
Elokuvakeskuksen jäsenet:
alennus 1€ (ei KAVI yms. näytökset)

Sijainti

Kehräsaari B-talo
33200 Tampere

Logot

Lataa Niagaran logopaketti klikkaamalla alla olevaa linkkiä. (sisältää logon eri väriversiot painokelpoisena PDF-tiedostona sekä PNG-kuvina ilman taustaa)

niagaran logopaketti

Logon käyttäminen ilman lupaa on kielletty. Logoa ei saa muokata millään tavalla. Logon ympäröivä suoja-alue on 10mm.

Tilaa viikkokirje

Tilaamalla viikkokirjeen saat Arthouse Cinema Niagaran ohjelmiston sähköpostiisi viikoittain. Tiedotamme myös esim. tulevasta erikoisohjelmistosta, ajoittain järjestetyistä ilmaisista ennakkonäytöksistä ja muista Niagaran ja elokuvakeskuksen tapahtumista.


About us