Seuraava näytös

OHJAUS
Chuck Russell

KÄSIKIRJOITUS
Theodore Simonson, Kay Linaker, Irvine H. Millgate, Chuck Russell, Frank Darabont

ROOLEISSA
Kevin Dillon (Brian Flagg), Shawnee Smith (Meg Penny), Donovan Leitch Jr. (Paul Taylor), Jeffrey DeMunn (Sheriff Herb Geller), Candy Clark (Fran Hewitt), Joe Seneca (Dr. Meddows), Del Close (Reverend Meeker), Paul McCrane (Deputy Bill Briggs), Sharon Spelman (Mrs. Penny), Beau Billingslea (Moss Woodley)

KESTO
1 h 35 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi

IMDB.COM

Pirkanmaan Elokuvakeskus

The Blob - Valuva kuolema

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

Uusintaversio vuoden 1958 kauhuklassikosta. Lähtökohta on edelleen sama: hyytelömäinen massa valuu kohti pikkukaupunkia, tappaa matkalla kaiken mikä eteen osuu ja kasvaa siinä samalla. Teinipariskunta (Shawnee Smith ja Kevin Dillon) yrittää varoittaa kaupungin asukkaita, mutta eipä heitä kukaan tahdo aluksi vakavasti ottaa.
Oikein kerrassaan hyvää 80-luvun kauhua on tämä. Ohjaaja Chuck Russell pitää vauhdin yllä ja kehittelee taitavasti piinaavia tilanteita, mutta malttaa myös antaa aikaa lähtökohtien pohjustukselle. Gorepitoisia kuolemia ja limaisia tehosteita on riittävästi, samoin mustaa huumoria. Vuotta aikaisemmin Russell ohjasi esikoisenaan Painajainen Elm Streetillä kolmosen ja kirjoitti käsikirjoituksen näihin molempiin yhdessä Frank Darabontin kanssa.

Näytösajat

Näytä ostoskori