Seuraava näytös

OHJAUS
Sergio Castellitto

KÄSIKIRJOITUS
Ettore Scola (original story) Furio Scarpelli (screenplay by), Silvia Scola (screenplay by), Margaret Mazzantini (screenplay by), Sergio Castellitto (screenplay by)

ROOLEISSA
Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis

KESTO
1 h 37 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi/ruotsi

Future Film

Pieni kirjakauppa Pariisissa - Kässäleffanäytös!

Il materiale emotivo

  • Ikäraja ei vielä tiedossa
  • Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta

Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin tehdä käsitöitä ja katsella samalla elokuvaa? Nyt tämä on mahdollista Tampereella oikeassa elokuvasalissa Arthouse Cinema Niagarassa! Tapahtuma toteutuu Niagaran ja Taito Pirkanmaan yhteistyöllä.

Elokuvalippu maksaa 12 euroa. Taito Pirkanmaa on ideoinut kolme erilaista ja eritasoista käsityötarvikepakettia toteutettavaksi elokuvan katselun lomassa:

* neulottu Global-huivi (19,90 €)

* virkatut ekopuhdistuslaput (5,90 €)

* virkattu ekoverkkokassi (9,90 €)

Tuotteet voi tilata myös etukäteen täältä, Taito Pirkanmaa tuo ne elokuvateatterille ilman toimitusmaksua. Tilaamalla tarvikepaketin ennakkoon varmistat suosikkivärisi. Tarvikepaketteja on mahdollista ostaa myös paikan päältä.

Elokuvanäytös alkaa klo 14. Tarvikepaketteja on mahdollista ostaa klo 12 alkaen. Paikalla on tuolloin myös Taito Pirkanmaan asiantuntijoita neuvomassa työssä alkuun.

Elokuvana katsellaan mielenkiintoinen PIENI KIRJAKAUPPA PARIISISSA.

Ikääntyvä ja alakuloinen Vincenzo (Sergio Castellitto) on omistanut koko elämänsä pienelle kirjakaupalleen sekä tyttärelleen Albertinelle (Matilda De Angelis), joka on asunut isänsä luona parin vuoden takaisesta tuhoisasta onnettomuudestaan asti.

Eräänä päivänä Vincenzon kirjakauppaan ilmestyy Yolande (Bérénice Bejo), nuori kujeileva kaunotar, joka tiukkuu elämää ja intohimoa. Kauppias hurmaantuu elämännälkäisestä naisesta, ja Vincenzossa viriää tunteita, joiden hän uskoi jo karanneen hänenlaisensa vanhemman miehen ulottumattomiin. Vincenzo huomaa kysyvänsä itseltään, miten haluaa elää jäljellä olevan aikansa.

Pieni kirjakauppa Pariisissa pohjautuu eurooppalaisen elokuvan voimahahmon Ettore Scolan (Illallinen, Vihollinen naapurissa) viimeiseen käsikirjoitukseen. Elokuvan on ohjannut Scolan ystävä Sergio Castellitto, joka myös itse näyttelee toisen pääroolin.

Näytösajat

Näytä ostoskori