Seuraava näytös

OHJAUS
J-P Valkeapää

KÄSIKIRJOITUS
J-P Valkeapää

ROOLEISSA
Johannes Holopainen Outi Mäenpää Ilkka Heiskanen Pääru Oja Jari Pehkonen Jukka-Pekka Palo Besir Zeciri

KESTO
2 h 4 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi

Hetki lyö

  • Ikäraja ei vielä tiedossa
  • Sisältää väkivaltaa Sisältää päihteiden käyttöä Voi aihetuttaa ahdistusta

Rikollispomon hylkäämä perhe ottaa ohjat omiin käsiinsä J-P Valkeapään Espanjan Aurinkorannikolle sijoittuvassa rikoselokuvassa HETKI LYÖ.

Vuosikymmenten takainen Miss Suomen toinen perintöprinsessa Marjaleena (Outi Mäenpää) pyörittää Espanjan Aurinkorannikolla baaria aikamiespoikansa Vilin (Johannes Holopainen) ja hämärähommista eläköityneen apurinsa Mikon (Ilkka Heiskanen) kanssa. Bar Kaunotar on parhaat päivänsä nähnyt vanha juottola, joka on kolmikon vuosikausien rellestyksen tuloksena konkurssin partaalla. 

Huoleton elämä saa äkkilopun, kun kolmikon korviin kantautuu tieto, että Marjaleenan ex-mies Mato on vapautumassa vankilasta pitkän tuomion jälkeen. Madon aikomuksena on vetäytyä Aurinkorannikolle nauttimaan ryöstösaaliista uuden rakkaansa kanssa ja ajaa Marjaleena, Mikko ja Vili ulos baaristaan. Mutta tämä ei sovi petetylle kolmikolle, joka haluaa osansa miljoonista. 

Seuraa juonittelua, kidnappauksia ja ryöstöjä, eikä ruumiiltakaan vältytä. Pienilläkin rikollisilla voi olla suuria unelmia.

 

Näytösajat

Näytä ostoskori