Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

Viime keväältä peruttu CINEMADROME XX muotoutuu Cinemadromen 10v-synttärifestariksi. Päivämäärät ovat 20. - 21.11. Tietysti tässäkin on pieni varaus pidettävä niin kuin kaiken muunkin suhteen tällä hetkellä.

OHJELMISTO:

PERJANTAI 20.11.
Klo 18.00 Ed Wood: PLAN 9 FROM OUTER SPACE (USA 1957) 80 min, 35mm, -ei tekstitystä-
Klo 20.00 Harry Kümel: DAUGHTERS OF DARKNESS (Les lèvres rouges, Belgia/Ranska/Länsi-Saksa 1971) 96 min, DCP -ei tekstitystä-
Klo 22.15 Tommy Wiseau: THE ROOM (USA 2003) 99 min, DCP -ei tekstitystä- LOPPUUNMYYTY!

LAUANTAI 21.11.
Klo 18.00 Irvin S. Yeaworth Jr: THE BLOB (USA 1958) 86 min, DCP
Klo 20.00 Charles E. Sellier Jr: SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT (USA 1984) 82 min, DCP, -ei tekstitystä-
Klo 22.00 Harold P. Warren: MANOS: THE HANDS OF FATE (USA 1966) 73 min, DCP, -ei tekstitystä-
+ ALKUKUVA: Artturi Rostén: IKIUNINALLE

Liput 8€/näytös
Paikkoja rajoitetusti, vain 40/näytös.

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

 

 

 

Plan 9 From Outer Space
Cinema Mondo

Plan 9 From Outer Space

Plan 9 from Outer Space

  • Sallittu kaikenikäisille

Näytös on loppuunmyyty! The screening is sold out!

Varsin asiallista olisi tietää avaruusmuukalaisten pieleen menneet suunnitelmat 1-8. Tässä yhdeksännessä suunnitelmassa alieneiden ratkaisu on herättää kuolleet zombeiksi ja vampyyreiksi estämään ihmiskunnan aikomusta turhan vaarallisen pommin rakentamisessa.
Oikealla asialla ovat, mutta kuka muka tästä leffasta mitään juonta muistaa? Suuremmassa pääosassa on Ed Woodin yltiöpäinen usko omaan leffaansa ja sen ohjauksellisiin ratkaisuihin, ja tuotannon ongelmiin joista mikään ei ollut liian paha korjattavaksi. Eihän tästä ihan oikeasti maailman huonoimmaksi leffaksi ole kun huonompia voi valkokankaalta ja kotiruudulta bongata lähes viikottain.

Daughters Of Darkness
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Daughters Of Darkness

Daughters Of Darkness (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

Ah, eroottinen arthouse-vampyyrileffa! 70-luvulla näitä tehtiin enemmänkin ja hyvä niin. Jos olet tämän tyylilajin fani niin tiedät, että kaikki on jollain tavalla kelvollisia, vaikka osa ei olekaan ihan niin hyviä. Tämä puolestaan ehdottomasti parhaasta päästä.
Aution oloisessa merenrantahotellissa hengaillaan. Nuoripari törmää siellä salaperäiseen kreivittäreen ja tämän suojattiin. Onpa kaupungissa myös tapahtunut outoja murhia ja nurkissa pyörii eläköitynyt etsivä niitä selvittelemässä.

The Room
Pirkanmaan Elokuvakeskus

The Room

The Room (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

Näytös on loppuunmyyty! The screening is sold out!

Tämä kulttielokuva nähdään Cinemadromessa nyt viidennen kerran ja suosio on ollut joka kerta suurehko.
Taitaa olla niin että tämän elokuvan loputtomat hienoudet välittyvät katsojalle vasta lukuisien katselukertojen jälkeen. Päättäkää itse. Tarina itsessään on sivuseikka, mutta kyseessä on joka tapauksessa kolmiodraama, joka on jo tekovaiheessa mennyt niin monella tavalla pieleen, että tuntuu kuin hulvaton lopputulos ei voisi edes olla vahinko.

The Blob (1958)
ELKE ry

The Blob (1958)

  • Sallittu kaikenikäisille

Viime syksynä Cinemadromessa nähtiin The Blob -remake vuodelta 1988. Tällä kertaa vuorossa on se vuoden 1958 erittäin mainio alkuperäisversio. Juonihan on tietysti aikalailla sama. Punaiselta hyytelöltä näyttävä ulkoavaruuden eliö matelee eteenpäin pikkukaupungin maisemissa ja syö ihmisiä. Ja kasvaa myös! Pääosassa tietysti Steve McQueen ensimmäisessä pääroolissaan.

Silent Night, Deadly Night
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Silent Night, Deadly Night

Silent Night, Deadly Night (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

Kaikkien aikojen ensimmäinen Cinemadrome päättyi tähän elokuvaan, joten on se on yksi syy tähän uusintanäytökseen. Toisena syynä se, että leffahan on aika pirun hyvä slasher ja ajankohtakin osuva näin joulukuun lähestyessä. Joulupukkitraumat puskee tässä päähenkilöllä pintaan. Pukki teki kovasti tuhmia kun poika oli pieni. Niinpä nyt aikuisiällä tyyppi vetää pukin kamppeet niskaan ja alkaa sekoilla ihan kunnolla. Onpa tälle muutama jatko-osakin työstetty vaihtelevalla menestyksellä.

Manos - The Hands Of Fate
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Manos - The Hands Of Fate

Manos - The Hands Of Fate (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

Näytös on loppuunmyyty! The screening is sold out!

Manos nähtiin Cinemadromessa keväällä 2014, mutta tuumittiin, että on ehdottomasti uusintanäytöksen ansainnut. Elokuva kertoo paholaista palvovasta kultista, jonka kynsiin eräs perhe joutuu. Eipä tätä oikein mitenkään selittää voi, nähtävä on että ymmärtää. Jos ymmärtää sittenkään. Ja nähtävä nimenomaan valkokankaalla!
IMDBn arvosana 1.9 on aikalailla oikein

ALKUKUVA:
Artturi Rostén: IKIUNINALLE (5 min)

Näytä ostoskori