Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

Viime keväältä peruttu CINEMADROME XX siirtyy edelleen suunnitellusta alkusyksyn ajankohdasta. Tähdätään seuraavaksi syksyn päätapahtuman ajankohtaan eli marraskuulle. Alustavat päivämäärät ovat 20. - 21.11. Katsotaan miten sen suhteen käy.

Syksylle suunniteltu HALLOWEEN SPECIAL järjestetään mahdollisuuksien mukaan lokakuussa.

Pahimpaan puutteeseen auttanee CINEMADROME LIMITED EDITION, part II, joka tapahtuu lauantaina 29.8. olosuhteiden niin salliessa.

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

 

 

The House On Sorority Row
Pirkanmaan Elokuvakeskus

The House On Sorority Row

The House on Sorority Row

  • Sallittu kaikenikäisille

Slasher-leffalla aloitetaan tämä Limited Drome. Juoni kuulostaa tutulta varmaan hyvästä syystäkin. On pieleen mennyt jekku, jonka seurauksia käsitellään sitten pikkuisen myöhemmin. Nyt tämä harvennustyylinen seuraus osuu valmistujaisjuhlaan ja jekkuun osalliset mimmit saavat vuorotellen sitä mikä jonkun mielestä on oikeus ja kohtuus.
Oikein hyvä slasher on tämä, ei yhtään hullumpi suoritus vähän päälle parikymppiseltä ohjaajalta.

The Exectioner, Part II
Pirkanmaan Elokuvakeskus

The Exectioner, Part II

The Executioner, Part II

  • Sallittu kaikenikäisille

Aina niin herkullista elokuvan aihetta eli oman käden oikeutta jaetaan tässä elokuvassa.  Poliisi ja reportteri ovat yksissä tuumin Los Angelesissa riehuvan naamioituneen sarjamurhaajan jäljillä. Kyllä tämä on sitä ehtaa ja kaikin puolin tyydyttävää 80-luvun halpistoimintaa. Tätä ennen ohjaaja James Bryan tekaisi elokuvan Don’t Go In The Woods, joka nähtiin helmikuisessa Cinemadrome Valentinessa.

The Devil's Wedding Night
Pirkanmaan Elokuvakeskus

The Devil's Wedding Night

Il plenilunio delle vergini

  • Sallittu kaikenikäisille

Illan päättää tällä kertaa uusintaesitys, että saadaan hyvä syy käynnistää Niagaran filmiprojektori pitkän tauon jälkeen. Tämä varsin pätevä kauhueroottinen italorietastelu nähtiin päätösleffana Cinemadromessa syksyllä 2015. Draculan linna tarjoaa mainiot puitteet neitsyiden uhrauksille, alastomuudelle ja saatanallisille rituaaleille. Leffan toisena ohjaajana (sekä kuvaajana) on toiminut Joe D'Amato, mikä saattanee selittää ainakin osan näistä kantavista teemoista.

Näytä ostoskori